ALLES HUUSGMACHT...

Chrüüter, Chnobli, Chili....oder doch en Saisonbutter?

wie im Restaurant, eifach för de Heime, be mer hets för jede öpis debie.
De Käsereibutter  för dHärstellig duen ich i eusere Chäsi im Reckechien bezieh: kaeserei-reckenkien.ch​​​​​​​
sganze Johr im Sortiment (im 70gr, 100gr oder 120gr Chöbeli)
Chrüüterbutter:
Käsereibutter, past. Eigelb, fröschi Schalotte und Chrüüter (wenn möglich us em eigete Gärtli), dezue es paar gueti Gwörz, Worcestersauce und Gognac zur Abrundig. 
Chnoblibutter:
Käsereibutter, past. Eigelb, vell frösche Chnobli, Smokey Chnoblipulver und Salz. Meh bruchts ned för dä intensivi Butter. Ou eifach guet für es Chnoblibrot zmache.
Chilibutter:
Wärs gern scharf het: Habanero und Tabascosauce, Piri-Piri Chilis, Cayennepfeffer und tröchneti Chilis mit Käsereibutter, past. Eigelb und Salz gmischt.

je nach Johresziit de Saisonbutter (nur im 70 gr Chöbeli erhältlich)
AKTUELL BÄRLAUCHBUTTER
Bärlauchbutter
​​​​​​​Käsereibutter, past. Eigelb, Salz und Bärlauch gmixt mit Oliveoel. eifach en gueti istiig för bitz Früehlig ufem Teller.



BBQ-Butter 
Käsereibutter, past. Eigelb, BBQ Sauce und BBQ Gwürzmischig vereint zunere herrliche Butter, liecht rauchig, süess und salzig. eifach fein :-)
Curry - Mangobutter 
Käsereibutter, past. Eigelb und en Mix vo mildem Currypulver und Indischem Curry Mix mit ehre liechte Schärfi aber doch ou süessi vom Mango Chutney.
Limetten - Zitronenbutter 
Zum Käsereibutter, past. Eigelb und Salz chonnt frösch presste Limettesaft, Limetteabrieb, Zitronesaft und Lemon Curd , eifach herrlich Sommerlich erfröschen.

Steipilzbutter im Herbst
Käsereibutter, past. Eigelb, Salz, Pfeffer und es Mousse us brotne Steipilz und Schalotte, dezue no frösche Thymian.
Fein zu Wildfleisch oder imene Steipilzrisotto.


möglichi grössine sind 70gr., 120gr. oder neui ou 250gr (uf bstellig). för spezielli Wünsch chame sich gern bi mer per Telefon oder Mail mälde, unter Kontakt findsch alles nötige.
De Butter isch ou eifach ganz normal im Chüelschrank sehr lang haltbar.