ALLES HUUSGMACHT...
Chrüüter, Chnobli, Chili....oder doch en Saisonbutter?
wie im Restaurant, eifach för de Heime, be mer hets för jede öpis debie.
De Käsereibutter för dHärstellig duen ich i eusere Chäsi im Reckechien bezieh: kaeserei-reckenkien.ch
sganze Johr im Sortiment
(im 70gr, 100gr oder 120gr Chöbeli)
Chrüüterbutter:
Käsereibutter, past. Eigelb, fröschi Schalotte und Chrüüter (wenn möglich us em eigete Gärtli), dezue es paar gueti Gwörz, Worcestersauce und Gognac zur Abrundig.
Chnoblibutter:
Käsereibutter, past. Eigelb, vell frösche Chnobli, Smokey Chnoblipulver und Salz. Meh bruchts ned för dä intensivi Butter. Ou eifach guet für es Chnoblibrot zmache.
Chilibutter:
Wärs gern scharf het: Habanero und Tabascosuace, Piri-Piri Chilis, Cayennepfeffer und tröchneti Chilis mit Käsereibutter, pats. Eigelb und Salz gmischt.
je nach Joresziit de Saisonbutter
(nur im 70gr Chöbeli erhältlich)
Bärlauchbutter:
Käsereibutter, past. Eigelb, Salz und Bärlauch gmixt mit Olivenoel, eifach en gueti istiig für bitz Früelig ufem Teller.
Curry-Mangobutter
Käsereibutter, past. Eigelb und en Mix vo mildem Currypulver und Indischem Curry Mix mit ehre liechte Schärfi aber doch ou süessi vom Mango Chutney.
Limetten – Zitronenbutter
Zum Käsereibutter, past. Eigelb und Salz chonnt frösch presste Limettesaft, Limetteabrieb, Zitronesaft und Lemon Curd, eifach herrlich Sommerlich erfröschend.
BALD WEDER AKTUELL
Steipilzbutter im Herbst
Käsereibutter, past. Eigelb, Salz, Pfeffer und es Mousse us brotne Steipilz und Schalotte, dezue no frösche Thymian.
Fein zu Wildfleisch oder imene Steipilzrisotto.
möglichi grössine sind 70gr., 120gr. oder neui ou 250gr (uf bstellig). för spezielli Wünsch chame sich gern bi mer per Telefon oder Mail mälde, unter Kontakt findsch alles nötige.
De Butter isch ou eifach ganz normal im Chüelschrank sehr lang haltbar.